Voor wie

Dak verhuren 1

Dakhuur in de Glastuinbouw

Kassen en bijbehorende werkruimte beschikken vaak over grootschalig dakoppervlakte. Een kas kan met eenvoudige aanpassingen omgebouwd worden tot een zonne-energiecentrale.

Er zijn meerdere mogelijkheden om zonnepanelen in het dek van uw kas te plaatsen. Protium huurt daken in de glastuinbouw.

Meer Weten?

zonnepanelen project dak verhuren

Dakhuur voor Agrarische sector

Om de agrariërs compleet te ontzorgen heeft Protium een Dakhuur constructie ontwikkeld. In deze constructie maakt u als verhuurder een mooi rendement zonder te investeren.

Na de verhuurperiode draagt Protium een goed werkend systeem kosteloos aan u over, waarna er nog voor minimaal 10 jaar een mooie stroomopbrengst wordt gerealiseerd.

Meer weten?

Dakhuur voor ondernemers

Dakhuur voor Ondernemers

Als u belegt in vastgoed of ondernemer bent met een groot pand kunt u uw dak verhuren. Wij huren dakoppervlakte voor 16 of 25 jaar.

Als u zich liever focust op uw onderneming maar toch wilt verduurzamen kunt u uw dak verhuren. U ontvangt rendement zonder dat u hoeft te investeren in tijd en geld. Daarbij draagt u met uw dakoppervlakte bij aan de energietransitie. 

Meer weten?

Uw dak verhuren

Protium werkt aan de energietransitie. Door daken van agrariërs, ondernemers en kassen om te zetten in zonne-energiecentrales, dragen wij bij aan het duurzaam maken van onze energievoorziening. Voor Protium maakt een schuin dak of een plat dak niet uit, het gaat om het oppervlakte. Ook de orientatie van het dak is voor ons niet van belang, Noord-Oost-Zuid-West voor elk dak een oplossing.

Het laten plaatsen van een zonne-energiecentrale is een ingewikkeld, kostbaar en tijdrovend proces. Alleen de juiste combinatie van een SDE++ subsidieaanvraag, de beste installatie en vakmensen, de juiste vergunningen en financiering zorgt ervoor dat de zonne-energiecentrale rendabel is. Protium ontzorgt dit hele proces voor u. Door uw dak of grond aan ons te verhuren maakt u direct rendement zonder dat u zelf hoeft te investeren. U heeft gegarandeerde huurinkomsten voor een periode van 15 of 25 jaar en na deze periode wordt de hele zonnepanelen-installatie aan u overgedragen.

Weten wat uw dak oplevert?

Wilt u weten wat uw dak oplevert en of het interessant is voor u om uw dak te verhuren aan Protium? Vul de quickscan in en ontvang een aanbod.