Sinds februari van dit jaar hebben wij het team uitgebreid met twee afstudeerstudenten van de Hanzehogeschool. Ilker en Thomas zijn inmiddels beide van start gegaan met hun onderzoek en hiernaast ondersteunen ze ons op het gebied van marketing. We stellen ze via deze weg graag kort aan u voor.

Welkom Thomas en Ilker! 1

Hi, mijn naam is Thomas, 22 jaar en student Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool. Doordat ik ben opgegroeid op een akkerbouwbedrijf heb ik vanaf jongs af aan mee mogen maken hoe mens en natuur op een goede manier kunnen samenwerken. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik tijdens mijn afstuderen hier weer mee te maken krijg.

Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over marketingmanagement, communicatie en sales en ik ben erg enthousiast en gemotiveerd om al deze kennis na 3,5 jaar toe te kunnen passen in de praktijk.

Naast mijn studie liggen mijn interesses vooral op het gebied van sport. Alles wat ook maar een beetje met voetbal te maken heeft trekt mijn aandacht.

Ilker

Mijn naam is Ilker Bozer en ben 24 jaar. Ik hou me in het dagelijkse leven bezig met voetbal en fitness. In mijn laatste jaar van mijn studie krijg ik de kans om mijn vakkennis toe te passen in het werkveld.

Tijdens mijn opleiding commerciële economie heb ik mij kunnen ontwikkelen op diverse onderdelen zoals marketing, communicatie en sales. Om al deze facetten in te zetten voor kan ik een steentje bij te dragen aan de doelstelling van het bedrijf, hierdoor ben ik extra gemotiveerd om samen met onze klanten bij te dragen aan een duurzaam Nederland.