Ons Team

Team 1

Matteo Santini

Als mede-oprichter van Protium ben ik nauw betrokken bij alle facetten van het vak.  Goede service en een compleet en eerlijk verhaal is iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Wij gaan voor de lange termijn waarbij betrouwbare relaties fungeren als fundering. Met creativiteit en innovatie denk ik graag met ondernemers mee om zo een product op maat te creëren.

Team 2

Dylan van Sluis

Als mede-oprichter van Protium ben ik veel bezig met duurzaam ondernemen. Innovatie en duurzaamheid zijn altijd mijn interessegebieden geweest. Door samen met partners een duurzaam business-model te ontwikkelen wil ik met Protium bijdragen aan de energietransitie en hiermee bijdragen aan een betere wereld.

Team 3

Jannick Plantinga

Ik houd mij als business developer binnen Protium veel bezig met het zoeken van kansen op het gebied van verduurzaming. Gezondheid, samenwerken en duurzaamheid zijn de kernwaarden die ik hoog in het vaandel heb staan. Door samen te werken aan het creëren en benutten van nieuwe kansen op het gebied van verduurzaming, draag ik graag bij aan een groener Nederland.