Dit zijn wij.

Over ons

De wereld verandert in een rap tempo. Grootschalige CO₂ uitstoot en ontbossing warmt de aarde sneller op dan we altijd dachten. Om de aarde te behouden zoals we haar kennen moeten we nu handelen.

Wij zetten groene energiebronnen in om onze energievoorziening duurzamer te maken. Om bij te dragen aan de energietransitie.

Wij geloven dat we samen sterker zijn. Daarom werken we met partijen die net als wij het duurzame belang nastreven. We werken vanuit een gedegen technische, financiële en organisatorische basis.

Samen met installateurs, leveranciers, investeerders en netwerkbedrijven vormen we het fundament. Samen, met u, als eigenaar van een plek waar de zon op zijn best is; op een dak, in een veld, of andere bruikbare ruimte, dragen we bij aan het terugdringen van CO₂ uitstoot.

Volg ons op social media

Protium Poject Alteveer

Ontmoet het Team

Matteo Santini

Matteo Santini

Oprichter

Als mede-oprichter van Protium ben ik nauw betrokken bij alle facetten van het vak.  Goede service en een compleet en eerlijk verhaal is iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Wij gaan voor de lange termijn waarbij betrouwbare relaties fungeren als fundering. Met creativiteit en innovatie denk ik graag met ondernemers mee om zo een product op maat te creëren.

Jannick Plantinga

Jannick Plantinga

Business developer

Ik houd mij als business developer binnen Protium veel bezig met het zoeken van kansen op het gebied van verduurzaming. Gezondheid, samenwerken en duurzaamheid zijn de kernwaarden die ik hoog in het vaandel heb staan. Door samen te werken aan het creëren en benutten van nieuwe kansen op het gebied van verduurzaming, draag ik graag bij aan een groener Nederland.

Thomas van Heugten

Thomas van Heugten

Marketing researcher

Voor mijn afstudeerstage is het mijn doel om voor Protium een complex marketingvraagstuk zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden, waardoor ik het bedrijf kan helpen bij het realiseren van haar doelen. Als student mag ik van geluk spreken dat ik de mogelijkheid heb gekregen om mijn opleiding hier af te kunnen ronden. De innovatieve wereld van duurzame energie in combinatie met Protium als snelgroeiend bedrijf, is dit voor mij de ideale leeromgeving.

 

Dylan van Sluis

Dylan van Sluis

Oprichter

Als mede-oprichter van Protium ben ik veel bezig met duurzaam ondernemen. Innovatie en duurzaamheid zijn altijd mijn interessegebieden geweest. Door samen met partners een duurzaam business-model te ontwikkelen wil ik met Protium bijdragen aan de energietransitie en hiermee bijdragen aan een betere wereld. 

Jonathan Müller

Jonathan Müller

Business developer / Project Manager

Ik ben zeer gemotiveerd een deel uit te maken van de energietransitie in Nederland. Ik streef altijd naar de beste & eerlijkste oplossing voor onze klanten en het milieu.

Heeft u een vraag over netaansluitingen of marketing, dan ben ik uw juiste contact.

Ilker Bozer

Ilker Bozer

Marketing researcher

Mijn drive is mijzelf inzetten om mensen bewust te maken van hoe belangrijk onze leefomgeving is. Protium biedt mij de mogelijkheid om mij bezig te houden met een marketingvraagstuk dat gericht is op duurzaamheid. “Save this planet, it’s the only one with chocolate!”

Moniek Amico

Moniek Amico

Business developer / Project Manager

De natuur een handje helpen en ondertussen ontzettend leuk samenwerken met veel verschillende mensen; twee aspecten van mijn werk bij Protium waar ik enorm veel energie uithaal! Als business developer ben ik veel op pad om het begrip duurzame energie bij bedrijven tastbaar en relevant te maken, en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Door samen ons best te doen kunnen we als ondernemers in Nederland een enorme impact maken in positieve zin.

John de Ruiter

John de Ruiter

Legal advisor

Als juridisch adviseur bij Protium zorg ik er voor dat alles op juridisch gebied zo duidelijk en transparant mogelijk is. Dé basis voor een goede, vruchtbare samenwerking. Er valt op het gebied van verduurzaming nog genoeg te behalen en ik ben blij dat ik daar op deze manier deel van mag uitmaken.